takemyrad Steinsirkelen …
Book01 Book02
Book04

Om Steinsirkelbøkene og det som hendte siden

Emma visste at noe var galt med henne. Hun ante bare ikke hva? En indre stemme hvisket at hun måtte reise til en annen verden for å finne svaret hun lette etter.

Den sommeren overtaler hun fetteren Henrik til å hjelpe henne, og sammen oppdaget de hvordan de kunne lage en steinsirkel og åpne en portal til en annen verden. Fulle av eventyrlyst bestemte de seg for å utforske, men de hadde ingen anelse om hva som ventet dem. Menneskene på Lupus var livredde, for de som ikke ble revet ihjel av varulver, risikerte å selv bli forvandlet til en. For sent gikk det opp for Henrik og Emma at de var blitt narret i en dødelig felle. Les alt om hendelsene på Lupus i NÅR DEN TREDJE MÅNEN KOMMER..

Henrik og Emma unnslapp Lupus med et nødskrik, bare for å finne ut at Henrik nå er forandret for alltid. Han er ingen varulv, for han kan selv bestemme når han vil ta ulvehammen av og på, og han kan tenke og tale selv i ulveskikkelse. Men han klarer ikke la ulvehammen ligge, og å være ulvhedin i et moderne samfunn viser seg å være vanskelig.

Emma har andre problemer. Hun finner nemlig ut at mannen hun trodde var faren hennes ikke er det likevel. Hennes egentlige far er en trollmann fra en annen verden, og Emma forstår at hun er nødt til å finne ham. Ikke på Lupus, den verdenen var bare en felle, og hun setter i gang med å finne den riktige verdenen å reise til. Der finner hun spor etter faren og bestemmer seg for å finne ham, bare for å havne i klørne på mosefolket, et urgammelt folkeslag som vokter den dødelige Tåkemyra. Finn ut alt om Emmas far i TROLLDOM OVER TÅKEMYRA.

Å reise gjennom portaler laget av steinsirkler er farlig av flere årsaker. Viktigst er det at steinsirkler lett kan bli oppdaget av folk som vet hva de skal se etter, og Henrik og Emmas reiser har blitt lagt merke til. At Emma er av blandet blod er interessant for Fimlia, en isheks ute etter en magisk brud til sønnen sin. Hun vever ett nett for å fange Emma, og uten å kunne hindre det havner både Henrik, Emma og Julie på isheksas festning, Daudaborg.

Her venter kun døden, og om de klarer å unnslippe vil de være så forandret at livet aldri kan bli det samme igjen. En av dem skal aldri vende tilbake til jorden igjen... Finn ut hvordan alt gikk i FANGENE PÅ DAUDABORG.

Hvis du vil lese mer om personene fra Steinsirkelbøkene kan du lese Professor Barlows varulveksperiment, hvor Henrik og Julie blir kidnappet av en forsker som har spesialisert seg på hamskiftere og fraktet til en annen verden.

Videre dukker både Henrik og Julie opp igjen i Demonjegerne, hvor Julie åpner en portal hun burde latt være lukket og vikler seg inn i noe hun ikke kan komme seg ut av igjen. Henrik må prøve å redde henne, men vokterne av denne verdenen er formidable motstandere og både Henrik og Julie gjør tabber som ikke lar seg rette opp igjen.

Hva gjør du egentlig, når du har blitt Forvandlet av alvene, og ingen ting noen gang vil bli som før igjen? Julieprøver å leve som vanlig, men det går bare ikke. Hun finner ingen mening i hverdagen og begynner å utforske hvor mye hun kan manipulere menneskene rundt seg for å gjøre jorda til et bedre sted å bo. Det tar ikke lang tid før hun er i større problemer enn noen gang, og når Henrik prøver å hjelpe, går alt helt katastrofalt gærent.

Porten til en annen verden
Fave Sites
Fave Food
Fave Places
Fave People
Email meg Forsida Home Page Sokki Fantasy Nytt